Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

0 και στη Κομοτηνή...

Ένα γύρο χωρίς βαθμό εκτός έδρας συμπλήρωσε η Αναγέννηση μετά την ήττα της Κυριακής στην Κομοτηνή από τον τοπικό Πανθρακικό. H Αναγέννηση αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ που δέχτηκε στο 8ο μόλις λεπτό. Παρόλα αυτά προσπάθησε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65 αλλά ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη… και ακύρωσε το γκολ (που κατά ομολογία των λιγοστών παρευρισκόμενων ήταν κανονικό…) στη συνέχεια του παιχνιδιού η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να αντιδράσει και μετά την αποβολή του Ντοριβάλ στο 85 πέταξε λευκή πετσέτα… Με αποτέλεσμα να δεχτεί ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και ήττα για την ΑΣΑ που αισίως συμπλήρωσε 10 εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς νίκη.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στα ίσα και παλικαρίσια...

Παλικαρίσια νίκη για την ομάδα μας απέναντι στον ΟΦΗ με σκορ 2-1 στο στάδιο της Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η νίκη ήρθε δίκαια και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ καθώς η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 1-0 στο 23' σε σημείο του αγώνα που η ομάδα μας δεν φαινόταν να κινδυνεύει, αλλά η Αναγέννηση κατάφερε να φτάσει γρήγορα στην ισοφάριση στο 33' με βολίδα του Ντοριβάλ. Η ανατροπή ήρθε στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 72' όπου από στημένη φάση ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έκανε το 2-1,αποτύπώνοντας και στο τελικό αποτέλεσμα την ανωτερότητα της ΑΣΑ. Μόνο σε εκείνο το σημείο φάνηκε επιθετικά ο ΟΦΗ με την Αναγέννηση να προσπαθεί να κρατήσει την υπερπολύτιμη νίκη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος παίκτης μας υστέρησε αλλά ξεχώρισαν Luiz Carlos που ήταν πολύ σταθερός και Dorival. Το μάτι των παικτών μας γυάλιζε και αυτό ειναι που μας κάνει ακόμα πιο αισιόδοξους για την συνέχεια. Επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.Πολύ καλή και η παρουσία του κόσμου αν αναλογιστεί κανείς και την απουσία του πιο ζωντανού κομματιού της, που είναι οι ULTRAS. Ευχή όλων να βρεθεί γρήγορα λύση στα αυτονόητα αιτήματα τους και να γυρίσουν κοντά μας.


Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας 2011

Την Κυριακή 16-1-2011 παραμονή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, το Athens club έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, υπήρχε άφθονο τσίπουρο, εξαιρετικοί μεζέδες σε ένα πλέον κιτρινόμαυρο μαγαζί στην Αθήνα. Βέβαια δεν έλειψαν τα συνθήματα για την αγαπημένη μας Αναγέννηση, η αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας, συζήτηση σχετικά με την ομάδα και το Athens club. Η βραδιά έκλεισε με κλαρίνα και χορό.
Το Athens Club, παρ' ότι αριθμεί μόνο λίγους μήνες ζωής, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Προσπαθεί να είναι κοντά στην ομάδα ειδικά στα παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα. Βροντερό παρών δώσαμε στην έδρα του Εθνικού Αστέρα, του Εθνικού Πειραιώς και της Καλλιθέας. Στην Καρδίτσα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια είχαμε παρουσία με αποκορύφωμα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και φυσικά είχαμε παρουσία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το Athens club δημιουργήθηκε για να ενώσει τα ξενιτεμένα κανάρια της πρωτεύουσας. Εν μέρη το έχει καταφέρει. Η πρόσκληση ήταν για όλους τους Καρδιτσιώτες της Αθήνας και παραμένει ανοιχτή για όλους. Μέσα σε λίγους μήνες γίναμε μια ωραίο παρέα, κάναμε αρκετές συναντήσεις, βγάλαμε t-shirts, φτιάξαμε το πρώτο μας πανό, κάναμε εκδρομές, συζητήσαμε άπειρες ώρες για την Αναγέννησή μας και όλα αυτά για έναν και μοναδικό λόγο....είμαστε καψούρηδες με την αγαπημένη μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Με αφορμή την κοπή της πίτας όλα τα μέλη του συνδέσμου που παρευρέθησαν ευχήθηκαν για την ομάδα ότι καλύτερο, δηλαδή την παραμονή της στη β' εθνικη! Και για τους φιλάθλους τις Αναγέννησης να ξαναπάνε ενωμένοι στο γήπεδο όπως παλιά...καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη κιτρινόμαυρες συγκινήσεις!!!!
ATHENS CLUB

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους νίκη!

Μετά από ένα μεγάλο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων (10) η Αναγέννηση κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Εθνικού Αστέρα στο παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο Καρδίτσας, με σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης τον Σωκράτη Μπουντούρη! Να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο γκολ του αρχηγού μετά την επιστροφή του στην ομάδα…

Αρχίζει η αντεπίθεση για την παραμονή στην κατηγορία?

Θα το δούμε… ευθύς εξ’ αρχής από το επόμενο παιχνίδι που είναι και αυτό εντός έδρας με την ομάδα του Ο.Φ.Η. το Σάββατο.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Απογοήτευση...

Αυλαία για τον πρώτο γύρο του πρωταθήματος με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.Δεν είναι τόσο η ήττα,αλλα η εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα(4-0) σε μια μάλλον ''φιλική'' έδρα.Η αποκομηδή της ομάδας μας σε αυτόν τον πρώτο γύρο?? 11 βαθμοί,10 στην έδρα μας και μόλις 1 εκτος έδρας! Με αυτά τα στοιχεία και αν μιλάγαμε για κάποια άλλη ομάδα,θα την είχαμε υποβιβάσει απο τώρα στην Γ' εθνική αλλά επειδή μιλάμε για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της καρδίας μας, ελπίζουμε... στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ...

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Με το αριστερό…

Δεν μπήκε καλά το 2011 για την Αναγέννηση… Μια ακόμα ήττα αυτή τη φορά από τον Θρασύβουλο – Διαιτησία. Παρά το τελικό σκορ 0-3 η ΑΣΑ δικαιούταν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είχε την καθολική υπεροχή σε όλο το πρωτο ημίχρονο και ευτύχισε να προηγηθεί στο 15’ αλλά ο επόπτης είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ της Αναγέννησης ! Οι παίκτες της Αναγέννησης δεν πτοήθηκαν από αυτό το γεγονός και συνέχισαν να πιέζουν τον αντίπαλο, αλλά το γκολ δεν ερχόταν, έτσι σε μια αντεπίθεση του Θρασύβουλου ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου έγινε το 0-1.Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με την ΑΣΑ να πιέζει και το Θρασύβουλο να αμύνεται… Έτσι στο 85 ήρθε το 0-2 από τον Unfair-Ζαχαρόπουλο σε μια φάση όπου ήταν πεσμένοι 2 ποδοσφαιριστές(ένας του Θρασύβουλου και ένας της Αναγέννησης) και το στάδιο πήρε φωτιά. Με τους φιλάθλους της Αναγέννησης να διαμαρτύρονται γι αυτή την ενέργεια του παίχτη του Θρασύβουλου. Το σκορ έκλεισε με ένα χαζό πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή… 0-3.

*Στόχος της Αναγέννησης να μην υποβιβαστεί απευθείας στη γ’ εθνική. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξυπνήσει και η διοίκηση.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ & ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!