Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Έγινε το 1ο βήμα… μένουν άλλα 6…

Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι τους τρεις βαθμούς, και την αγάπη του κόσμου για την ομάδα… μιας και δεν υπήρξε η παραμικρή αποδοκιμασία προς την ομάδα μας καθ’ όλη την διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα.

Από την άλλη η απόδοση της ομάδας ήταν λίγο απογοητευτική εάν αναλογιστεί κανείς ότι το παιχνίδι με την Καλλιθέα είναι το πιο εύκολο από τα παιχνίδια που απομένουν.Επόμενος σταθμός για την Αναγέννησής μας η «αφιλόξενη» Νίκαια και το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της παραμονής στη Β’ Εθνική μέσω της διαδικασίας των play out… για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η μοίρα…

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ξεκινάει η αντεπίθεση και το σερί...πάμε για το 7x7

Ίσως οι τέσσερεις τελευταίοι αγώνες να ήταν οι πιο δύσκολοι στο πρόγραμμα της Αναγέννησής μας μιας και είχε 3 παιχνίδια εκτός έδρας και ένα εντός και αυτό με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ. Την Κυριακή στο Αγρίνιο δεν συνέβη τίποτα διαφορετικό, η ΑΣΑ πάλι έχασε, (3-1) όπως ήταν το αναμενόμενο με αντίπαλο την τοπική ομάδα του Παναιτωλικού.

Για να διατηρήσει η ομάδα τις όποιες ελπίδες της απομένουν για την είσοδο της στα play out, θα πρέπει να ξεκινήσει ένα σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, αρχής γεννωμένης από το παιχνιδι της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο την ουραγό ομάδα της βαθμολογίας, την Καλλιθέας.

Ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί και να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο Στάδιο, για να καταλάβουν και οι παίκτες μας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και ότι η ΑΣΑ θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πέσαμε ή ακόμα ελπίζουμε?

Μια από τα ίδια για την Αναγέννησή μας. Ένα ακόμα κακό παιχνίδι, αυτή τη φορά με τη Βέροια, και ήττα με 2-0. Πολλές ομορφιές από τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας, που μετά τη λήξη του αγώνα, άρχισαν να απαντούν στις αποδοκιμασίες των φιλάθλων που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για το θαύμα… και δεν αντίκρισαν καν προσπάθεια...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ένας βαθμός, και συνεχίζουμε…

Το παιχνίδι ευθύς εξ αρχής ήταν δύσκολο για την Αναγέννησή μας, μιας και είχε να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος τον ΠΑΣ Γιάννενα. Ότι και να παίρναμε από αυτό τον αγώνα μόνο θετικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί! Παρ όλες τις δυσκολίες ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ με σκόρερ τον Ραονέ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα! Οι παίχτες μας έδειξαν πάθος και αυτοσυγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά σταθήκαμε άτυχοι μιας και στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε η ισοφάριση για την ομαδα των Ιωαννίνων.

Από το παιχνίδι κρατάμε το πάθος των παιχτών μας και συνεχίζουμε… ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ που λέγετε: είσοδος στα play out

Επόμενος αγώνας την Κυριακή στη Βέροια με την τοπική ομάδα... μας ξυπνούν μνήμες από πρόπερσι όπου με νίκη στο αντίστοιχο παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική η Αναγέννηση έμεινε στην κατηγορία…