Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δυστυχώς δεν μπορούμε...

Το χθεσινό ματς μπορούσε να χαρακτηριστεί πριν ξεκινήσει ματς «ο θάνατός σου η ζωή μου» για τις δυο ομάδες, την ΑΣΑ μας και τον Θρασύβουλο… Η εικόνα του ματς δεν έδειξε κάτι τέτοιο μιας και η Αναγέννηση μας δεν ανησύχησε ούτε στο ελάχιστο τον τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας. Και αν δεν κάνεις φάσεις πως θα κερδίσεις ένα παιχνίδι που το θέλεις πάση θυσία… έτσι ο Θρασύβουλος που βολευόταν και με την ισοπαλία την πήρε! Εμείς που θέλαμε πάση θυσία τους 3 βαθμούς, πήραμε μόνο 1. Το μόνο θετικό στο παιχνίδι ήταν η παρουσία των φιλάθλων της Αναγέννησης (περίπου 150 άτομα) που έκαναν για μια ακόμη φορά ένα γήπεδο φάντασμα στο λεκανοπέδιο Αττικής έδρα της ΑΣΑ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το 4ο συνεχόμενο παιχνίδι που η Αναγέννηση δεν ηττήθηκε αλλά και το 3ο συνεχόμενο που δεν κέρδισε!

Επόμενο ραντεβού με την ΑΣΑ την Κυριακή 15 Μαΐου στο Στάδιο Καρδίτσας, για όσους έχουν ακόμα τα ψυχικά αποθέματα, για να βοηθήσουμε την Αναγέννηση να πάρει τη νίκη με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Δράμας και έχει ο Θεός…

3 σχόλια:

F.Samano είπε...

Ποιός έχει???
Άντε ρε....

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξενερώνουμε ποτέ!!!
Πάμε ρε κανάρια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/gazzetta.gr/app_136978676498541.ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ