Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Κοπή πίτας 2011

Την Κυριακή 16-1-2011 παραμονή του αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα, το Athens club έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, υπήρχε άφθονο τσίπουρο, εξαιρετικοί μεζέδες σε ένα πλέον κιτρινόμαυρο μαγαζί στην Αθήνα. Βέβαια δεν έλειψαν τα συνθήματα για την αγαπημένη μας Αναγέννηση, η αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας, συζήτηση σχετικά με την ομάδα και το Athens club. Η βραδιά έκλεισε με κλαρίνα και χορό.
Το Athens Club, παρ' ότι αριθμεί μόνο λίγους μήνες ζωής, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του. Προσπαθεί να είναι κοντά στην ομάδα ειδικά στα παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα. Βροντερό παρών δώσαμε στην έδρα του Εθνικού Αστέρα, του Εθνικού Πειραιώς και της Καλλιθέας. Στην Καρδίτσα σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια είχαμε παρουσία με αποκορύφωμα το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. Και φυσικά είχαμε παρουσία στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το Athens club δημιουργήθηκε για να ενώσει τα ξενιτεμένα κανάρια της πρωτεύουσας. Εν μέρη το έχει καταφέρει. Η πρόσκληση ήταν για όλους τους Καρδιτσιώτες της Αθήνας και παραμένει ανοιχτή για όλους. Μέσα σε λίγους μήνες γίναμε μια ωραίο παρέα, κάναμε αρκετές συναντήσεις, βγάλαμε t-shirts, φτιάξαμε το πρώτο μας πανό, κάναμε εκδρομές, συζητήσαμε άπειρες ώρες για την Αναγέννησή μας και όλα αυτά για έναν και μοναδικό λόγο....είμαστε καψούρηδες με την αγαπημένη μας ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.

Με αφορμή την κοπή της πίτας όλα τα μέλη του συνδέσμου που παρευρέθησαν ευχήθηκαν για την ομάδα ότι καλύτερο, δηλαδή την παραμονή της στη β' εθνικη! Και για τους φιλάθλους τις Αναγέννησης να ξαναπάνε ενωμένοι στο γήπεδο όπως παλιά...καλή χρονιά να έχουμε γεμάτη κιτρινόμαυρες συγκινήσεις!!!!
ATHENS CLUB

1 σχόλιο:

F.Samano είπε...

Kai tou xronou kanaria!!!