Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Συνηθίσαμε να χάνουμε…

Δυστυχώς!
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Το Σάββατο το απόγευμα αντιπροσωπεία του ATHENS CLUB βρέθηκε στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει για τον σημαντικό αγώνα της Κυριακής η ομαδα της Αναγέννησης και συνομίλησε με τη Διοίκηση (κ. Αντωνίου) και την ομάδα την οποία εκπροσώπησαν σε αυτή την κουβέντα οι κ. Τζάτζος, κ. Καραγιάννης και οι δυο από τους τρεις αρχηγούς κ. Μπουντούρης και κ. Χατζηρίζος.

Αφού προηγήθηκε μια χαλαρή κουβέντα για το τι γίνεται στην ομάδα, (πράγματα που λίγο πολύ τα ξέρουμε) Ερωτήθηκαν οι διοικούντες πως και γιατί δεν πήραμε εισιτήρια για το παιχνίδι, τότε μας κοινοποίησαν ότι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στην ΕΠΑΕ (που είναι το αρμόδιο όργανο για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος) στην οποία γνωστοποιεί την πρόθεση της η «ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904» να πάρει εισιτήρια σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες που θα ακολουθήσουν. Οι κύριοι της Ηλιούπολης αυτό δεν το σεβάστηκαν… και δεν μας έδωσαν εισιτήρια με το έτσι θέλω!

Στο αγωνιστικό κομμάτι δήλωσαν, ότι οι παίκτες θα παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος… (όπως και έκαναν) και εξέφρασαν τη βεβαιότητα, μέσω του αρχηγού τους κ. Μπουντούρη, ότι η Αναγέννηση θα μπει στα play out.

Όσο αφορά το παιχνίδι, θα σταθούμε σε μια φράση του προπονητή μας κ. Καραγιάννη και το πώς απάντησε σε ερώτηση για το πώς βλέπει το παιχνίδι της Κυριακής… «Εμείς πάντα είμαστε αισιόδοξοι για κάθε παιχνιδι (εννοώντας τα εκτός έδρας παιχνίδια), αλλά τελικά πάντα κάτι γίνετε και χάνουμε…»

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ;

Έτσι, από ένα τραγικό λάθος στο 91’ του τερματοφύλακα της ομάδας μας κ. Ρίζου η ΑΣΑ έχασε ένα ακόμα παιχνίδι, αυτή τη φορά από την Ηλιούπολη με 1-0… Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την Αναγέννηση μας. Το ATHENS CLUB θα είναι εκεί…

Υ.Γ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΗΝΗΘΕΙΕΣ!

1 σχόλιο:

Kakaratzas είπε...

A.S.A. se sena kai ti psixi mou dino....st'arxidia mou ton grafo ton ag. valentino !!