Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε...

Η ΑΣΑ πηγαίνοντας στα Γιάννενα γνώριζε εκ των προτέρων τη δυσκολία του ματς τόσο λόγω της ποιότητας του ΠΑΣ όσο και λόγω των απουσιών που είχε (Ντοριβάλ, Δούκας).
Αρχικά η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας 2 καλές στιγμές. Η μία στα πρώτα λεπτά του αγώνα από κόρνερ και η δεύτερη και κλασσικότερη το σουτ του Ροντρίγκο στο 7’. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα χωρίς όμως να είναι ουσιώδης. Και ήρθε το 27ο λεπτό όπου ο Ανδράλας άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ με ένα αρκετά τυχερό γκολ που προήλθε από διαδοχικές καραμπόλες και λάθη στην Καρδιτσιώτικη άμυνα.
Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με δυο καλές στιγμές για την ομάδα μας. Η μια με κεφαλιά του Ροντρίγκο και η άλλη με διαγώνιο σουτ του Χατζηρίζου. Στο 60ο λεπτό ο Μπακαγιόκο έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Αφού χόρεψε την αμυντική γραμμή της ΑΣΑ έστειλε με δυνατό σουτ τη μπάλα στο δοκάρι του Καρακώστα. Στο 74’ είχαμε μια ακόμα ευκαιρία για τον ΠΑΣ με καλό φάουλ του Βάντερσον. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην ομάδα μας. Στο 77ο λεπτό ο Αθανασιάδης μετά από διαδοχικές προσποιήσεις σούταρε από καλή θέση αλλά το σουτ του μπλοκαρίστηκε από τον Πάντο. Αξίζει να αναφερθεί η πολύ καλή παρουσία των 150 κιτρινόμαυρων οπαδών στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και μέλη του ATHENS CLUB.
Επόμενος αγώνας της Αναγέννησης μας, τη Δευτέρα 15-11-2010 στην Καρδίτσα με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: