Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ήττα και στη Καλλιθέα

Από την Κυριακή το απόγευμα όλα γυρίζουν γύρω από το ματς της Αναγέννησης με την Καλλιθέα. Σαν Athens Club είμαστε υποχρεωμένοι μιας και πολλά από τα μέλη μας παρευρέθησαν στον αγώνα να γράψουμε το τι έγινε.Δυναμικό παρών του Athens Club στις κερκίδες του "Γρηγόρης Λαμπράκης". Αιφνιδιάσαμε ακόμα και την Ελληνική Αστυνομία, (τι πρωτότυπο) μιας και φτάσαμε στο γήπεδο στις 2 και βρήκαμε την θύρα των φιλοξενουμένων ανοιχτή…και μπήκαμε. Έπειτα από παραινέσεις της διοίκησης (της Αναγέννησης) μεταβήκαμε στη θύρα 1 που είχαν ετοιμάσει για να μας φιλοξενήσει. Πάνω από 300 Καρδιτσιώτες βρέθηκαν στο γήπεδο, και σε γενικές γραμμές είχαμε μια αξιοπρεπή κερκίδα, και αρκετά χαρτάκια στην έναρξη και των δυο ημιχρόνων.

Στα δύσκολα τώρα… η Αναγέννηση προηγήθηκε τυχαία στο σκορ 2 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 45 λεπτών με σουτ έξω από την περιοχή του Raone. Σε αυτό το γκολ καταλυτική ήταν η αντίδραση του τερματοφύλακα της Καλλιθέας.
Το δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση δεν το έπαιξε ολόκληρο. Έπαιξε μέχρι το πέναλτι (φάντασμα?). Από εκεί και πέρα παραδόθηκε, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1.
Δεν είμαστε αυτοί που θα κάτσουμε και θα κάνουμε κριτική γιατί έπαιξε ο ένας και όχι ο άλλος παίκτης ή θα κρίνουμε τον προπονητή για την τακτική που ακολούθησε. Αλλά θα επισημάνουμε κάτι…που είναι γραμμένο στην κεντρική είσοδο του σταδίου…

"ΑΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ!!!"

*Την ήττα την δεχόμαστε, άλλωστε αν δεν δεχόμασταν την ήττα δεν θα ήμασταν με την Αναγέννηση. Δεν ανεχόμαστε όμως την αδιαφορία και την χαλαρότητα μερικών.


*Επόμενο παιχνίδι με Ιωνικό στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας....η νίκη είναι μονόδρομος...

ATHENS CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια: